Sunday, August 1, 2010

SENARAI PENYERTAAN

1 OGOS 2010
(Hari Pembukaan)

1. ALASANMU BUKAN ALASANKU

2. BERHENTI BERHARAP : Kisah Cinta Sepi.

3. HANYA TUHAN YANG TAHU

6 OGOS 2010

4. YANG TERINDAH

5. KEMBARA KASIH KAMELEYA

7 OGOS 2010

6. SAAT TERAKHIR

7. BANG! BANG!

9 OGOS 2010

8. KAU SAHABAT KAU TEMAN

11 OGOS 2010

9. ANUGERAH ILLAHI

12 OGOS 2010

10. BILA KUSEDARI

15 OGOS 2010

11. PERMATA YANG DICARI

20 OGOS 2010

12. NASUHA

21 OGOS 2010

13. SELAMAT HARI IBU UNTUK EMAK

22 OGOS 2010

14. BERADU DI KHAYALAN

15. BINTANG SYURGA

25 OGOS 2010

16. SEGENGGAM TABAH

26 OGOS 2010

17. DOA SEORANG KEKASIH

27 OGOS 2010

18. KU ADA KAMU

31 OGOS 2010

19. SUATU MASA

20. KALIMAH CINTA : CINTA BULAN

21. SEPASANG KURUNG BIRU

22. KU INGIN KAMU

23. WARNA-WARNA CINTA

24. TIADA LAGI SAYANG

25. SALAM TERAKHIR

18 comments:

Eyriqazz said...

InsyaAllah, ada masa saya joini..nampak menarik

RHEA said...

Silakan.. sangat dialu-alukan.. :)

mR.sYaH said...

mcm mana nk join??

RHEA said...

Mr. Syah..
saya dah reply komen di blog kamu..
:)

.sweet-ants. said...

tahniah semua peserta. cerpen2 mereka sgt bagus :)

»Mr Bintang« said...

sy punya x siap agi.. hihi..

dya adriza said...

Saya dan buat. Tapi x publish lagi.

Saya letak banyak lagu. Boleh kan?

Cerita sangat panjang lebar. Ada had limited perkataan ke?

RHEA said...

boleh.. letaklah berapa banyak pun lagu.. muzikal drama ni.. :)

perkataan pun tiada had.. luahkan semuanya di situ.. :D

jejaka anggun said...

sudah. terima kasih.

RHEA said...

jejaka anggun.. sudah diterima.. terima kasih :)

e-liex said...

Kira diterima lah ye? ok2. saya tukar tajuk ke BM :)

RHEA said...

ya, diterima cik e-liex.. kerana submit masuk ke emel saya sebelum pukul 12.00 tengah malam.. :)

suzie rahman said...

salam suzie dh emel...thks ingtkan.

RHEA said...

wkmslam.. sudah diterima.. tq.. :)

Kyuubi_85 said...

mcm best je :D

Khairi said...

Salam,

Hari cuti 1malaysia ini akan saya guna untuk buat penilaian. Saya bukan penilai yang berstatus pro, justeru harap dapat terima keputusan seadanya. Saya percaya rhea akan buat nilain kali kedua.

RHEA said...

terima kasih. :)

.sweet-ants. said...

sy rasa tulisan sy biasa2 je. byk yg perlu belajar n perbaiki lg. apa pun terima kasih kerana memilih sy :)